Måleri Borås

JANA BYGG AB

När du behöver ett professionellt måleri i Borås

Välkommen till vårt

Måleri Borås

Är du i behov av ett professionellt måleri i Borås? Välkommen till oss på Jana Bygg! Hos oss hittar du hantverkare med ett öga för färg och måleri. Vårt måleri besitter den kompetens som efterfrågas inom branschen och levererar arbeten med hög kvalité. Oavsett om du är i behov av en fasadmålning, tapetsering eller väggmålning är våra målare i Borås ditt självklara val..

Genom att ha en öppen kommunikation med dig som kund håller vi dig uppdaterad genom hela processen samt lyssnar på dina önskemål för att kunna överträffa dina förväntningar. För oss är det viktigt att ständigt arbeta nära kunden, det innebär att du enkelt kan ställa frågor om allt. Din trygghet är något som prioriteras högt.

Vårt måleri utför arbeten åt såväl privatpersoner, företag, bostadsrättföreningar med flera i Borås med omnejd. Gör ett bra val och hör av dig till oss på Jana Bygg redan idag!

Offertförfrågan
Kontaktuppgifter

Ett urval

Våra tjänster

Vi på Jana Bygg i Borås erbjuder ett flertal olika tjänster inom bygg och måleri. Nedan kan du se ett urval av våra tjänster, men givetvis gör vi mycket mer än så. Är du ute efter skräddarsydda lösningar? Inga problem!

Badrumsrenovering

En badrumsrenovering är en bra investering för att öka värdet på bostaden, det ger dessutom möjlighet till ändring av planlösning, golvvärme, elkoppling, osv. Vi hjälper dig med såväl stora som små badrumsrenoveringar. Vi finns med dig från början till start. Anlita alltid professionella snickare när du går i tankarna för en badrumsrenovering.

Köksrenovering

Hemmets hjärta är köket. När du anlitar oss för en köksrenovering får du ett enkelt helhetskoncept. Vi ser till att du får det kök du behöver och önskar, ett kök som passar din vardag. Förvaringsutrymmen, storlek på bänkyta, antal personer i rörelse osv. Låt oss bygga utföra din köksrenocering. Ett drömkök anpassat efter dina behov och önskemål, tillsammans med vår expertis.

Plattsättning

När du vill ha en kvalitativ, vacker och hållbar plattsättning är vi på Jana Bygg i Borås ditt självklara val. Vi hjälper dig från grundarbetet som fallspackling och godkänt tätskikt till val av plattor och utförande. Dessutom är vi auktoriserade av PER, Plattentreprenörernas Riksförbund. Våra snickare erbjuder bland annat plattsättning med kakel, klinker eller natursten.

Måleri

Hos oss får du hjälp med det mesta inom måleri. Våra målare utför allt från utvändig målning såsom fasad, fönster och tak till invändig målning som till exempel väggar, tak och golv. Skulle du hellre vilja tapetsera om hjälper vi dig givetvis även med detta. Du kan lita på att vårt måleri i Borås arbetar med fokus på kostnadseffektivitet och miljömedvetenhet. 

Använd ROT-avdraget!

När du som privatperson anlitar vårt måleri i Borås har du rätt till att nyttja ROT-avdraget. ROT-avdraget är ett skatteavdrag som ger 30% avdrag på arbetskostnaden. Tänk på att du måste äga bostaden arbetet utförs och att ROT-avdraget är högst 50 000 kr per år och person. Läs mer om ROT-avdraget på Skatteverkets hemsida

Två snickare står och kollar på varan. Båda har gula kepsar och orangea skor. Den ena målaren har en målarburk vid fötterna och en roller i handen,

Måleri Borås

Hur går det till?

Det är inte varje dag man anlitar ett måleri. Oavsett om det är en stor fasadmålning eller mindre väggmålning, kan det kännas stort som litet för alla. Därav är det viktigt för oss att alla våra kunder känner sig trygga i processen

Med en enkel och tydlig kommunikation tillsammans med en framtagen arbetsplan, vet du som kund alltid nästa steg.

Har du fler funderingar eller tankar på hur vi som professionellt måleri arbetar? Kontakta oss med alla typer av frågor som uppstår.

Kontakta oss

Du kontaktar oss enklast på telefon eller via vårt kontaktformulär. Här är det viktigt att du lämnar så mycket information som möjligt till oss.

Gratis offert

Därefter kommer vi se över de delar vi behöver för att kunna ge dig en så pricksäker offert som möjligt. Våra offerter är alltid gratis och kravlösa.

Utförandet

Efter accepterad offert påbörjar vi vår planering. Vårt måleri kommer ut på utsatt tid och utför arbetet efter överenskommelse.

Besiktning

När arbetet är avslutat går vi noggrant igenom det med en egen framtagen checklista, önskar du en opartisk besiktningsman går det självklart bra.

Få en kostnadsfri offert!

Du lämnar enkelt en offertförfrågan till vårt måleri i Borås via formuläret på länken.

Måleri Borås

Teamet i Borås

Vårt måleri i Borås har duktiga målare som besitter en stor passion inom måleri. Det innebär att fokus alltid ligger på att leverera snygga och hållbara målerijobb där du som kund alltid är nöjd när vi är klara. De har den kunskap och erfarenhet som efterfrågas för att kunna uppnå höga de resultat som efterfrågas.

För oss handlar måleri, stort som litet, om konst och noggrannhet. Vi arbetar därför alltid med hög precision och lägger ner den tid som krävs, för att garantera en hög kvalité på alla arbeten. Det gör att vårt måleri i Borås är en självklarhet för dig som kräver hög kvalité på såväl takmålning som service.

Var utför vårt måleri jobb?

Vårt måleri i Borås utför arbeten främst i Borås, det är här företaget har sin grund och det är här vi utgår från. Däremot är vi flexibla och utför arbeten såväl i Borås som i orter runt omkring. Kontakta oss så ser vi hur vi kan hjälpa dig.

Välkommen till oss!
Linjär figur av snickare och kugghjul för att renovera kök