Snickare Borås

JANA BYGG AB

Anlita våra professionella snickare i Borås för väl utförda arbeten.

Välkommen till oss

din snickare i Borås

Letar du efter en seriös snickare i Borås? Varmt välkommen till oss på Jana Bygg AB. Hos oss hittar du professionella snickare och erfarna hantverkare med de behörigheter som krävs. Vi utför allt från stora renoveringar, altanbyggen och nybyggnationer till tapetsering och målning. Det innebär att vi enkelt kan leverera hållbara och trygga jobb oavsett storlek. Samt helhetskoncept vid renovering av kök.

Genom att ha en öppen kommunikation med dig som kund håller vi dig uppdaterad genom hela processen samt lyssnar på dina önskemål för att kunna överträffa dina förväntningar. Hos oss får du hjälp med allt från uppsättning av luckor till montering av kyl och frys. Vi hjälper dig från början till start.

Vi finns tillgängliga när det är dags att renovera kök åt såväl privatpersoner, företag, bostadsrättföreningar med fler i Borås med omnejd. Gör ett bra val och hör av dig till oss på Jana Bygg redan idag!

Offertförfrågan
Kontaktuppgifter

Ett urval hos oss

Lita på våra snickare i Borås

Vi på Jana Bygg i Borås erbjuder ett flertal olika tjänster inom bygg. Nedan kan du se ett urval av våra tjänster, men givetvis gör vi mycket mer än så. Är du ute efter skräddarsydda lösningar? Våra snickare och hantverkare är lyhörda på dina önskemål och behov för att anpassa arbetet därefter.

Badrumsrenovering

En badrumsrenovering är en bra investering för att öka värdet på bostaden, det ger dessutom möjlighet till ändring av planlösning, golvvärme, elkoppling, osv. Vi hjälper dig med såväl stora som små badrumsrenoveringar. Vi finns med dig från början till start. Anlita alltid vår professionella byggfirma när du går i tankarna för en badrumsrenovering.

Köksrenovering

Hemmets hjärta är köket. När du anlitar oss för en köksrenovering får du ett enkelt helhetskoncept. Vi ser till att du får det kök du behöver och önskar, ett kök som passar din vardag. Förvaringsutrymmen, storlek på bänkyta, antal personer i rörelse osv. Låt oss bygga ditt drömkök anpassat efter dina behov och önskemål, tillsammans med vår expertis.

Plattsättning

När du vill ha en kvalitativ, vacker och hållbar plattsättning är vi på Jana Bygg i Borås ditt självklara val. Vi hjälper dig från grundarbetet som fallspackling och godkänt tätskikt till val av plattor och utförande. Dessutom är vi auktoriserade av PER, Plattentreprenörernas Riksförbund. Våra plattsättare erbjuder bland annat plattsättning med kakel, klinker eller natursten.

Måleri

Hos oss får du hjälp med det mesta inom måleri. Våra målare utför allt från utvändig målning såsom fasad, fönster och tak till invändig målning som till exempel väggar, tak och golv. Skulle du hellre vilja tapetsera om hjälper vi dig givetvis även med detta. Du kan lita på att vårt måleri i Borås arbetar med fokus på kostnadseffektivitet och miljömedvetenhet. 

Använd ROT-avdraget!

När du som privatperson anlitar våra snickare i Borås har du rätt till att nyttja ROT-avdraget. ROT-avdraget är ett skatteavdrag som ger 30% avdrag på arbetskostnaden. Tänk på att du måste äga bostaden arbetet utförs och att ROT-avdraget är högst 50 000 kr per år och person. Läs mer om ROT-avdraget på Skatteverkets hemsida

Två snickare står och kollar på varan. Båda har gula kepsar och orangea skor. Den ena målaren har en målarburk vid fötterna och en roller i handen,

Snickare Borås

Hur går det till?

För många kan det vara en stor grej att anlita en snickare för en renovering, nyproduktion eller dylikt. Det kan ibland vara något som privatpersoner gör väldigt få gånger under en livstid.

Därav är det viktigt att du känner dig trygg i processen och hur det går till. Det ska kännas tryggt att anlita våra snickare till diverse projekt i Borås med omnejd.

Har du fler funderingar eller tankar på hur vi som professionella snickare arbetar? Kontakta oss med alla typer av frågor som uppstår.

Kontakta oss

Du kontaktar oss enklast på telefon eller via vårt kontaktformulär. Här är det viktigt att du lämnar så mycket information som möjligt till oss.

Gratis offert

Därefter kommer vi se över de delar vi behöver för att kunna ge dig en så pricksäker offert som möjligt. Våra offerter är alltid gratis och kravlösa.

Utförandet

Efter accepterad offert påbörjar vi vår planering. Våra snickare kommer ut på utsatt tid och utför arbetet efter överenskommelse.

Besiktning

När arbetet är avslutat går vi noggrant igenom det med en egen framtagen checklista, önskar du en opartisk besiktningsman går det självklart bra.

Få en kostnadsfri offert!

Du lämnar enkelt en offertförfrågan till våra snickare via formuläret på länken.

Snickare Borås

Teamet i Borås

Våra snickare i Borås är erfarna och kunniga som arbetar med en stor passion. Det innebär att fokus alltid ligger på att leverera snygga och hållbara projekt där du som kund alltid är nöjd när vi är klara. Vid nya projekt kan du alltid lita på att våra duktiga hantverkare hjälper dig nå det du önskar på allra bästa sätt.

För oss handlar snickeri, stort som litet, om konst och noggrannhet. Våra snickare arbetar därför alltid med hög precision och lägger ner den tid som krävs, för att garantera en hög kvalité på alla arbeten. Det gör att vår byggfirma i Borås är en självklarhet för dig som kräver hög kvalité på såväl byggnation som service.

Var jobbar våra snickare?

Våra snickare har sin utgångspunkt i Borås, det innebär att se utgår från Borås vid alla arbeten. Däremot är vi flexibla och utför idag även arbeten utanför Borås gränser. Vi anpassar oss helt enkelt efter kunden och dess behov.

Välkommen till oss!

Linjär figur av snickare och kugghjul för att renovera kök