Plattsättare Borås

JANA BYGG AB

Våra plattsättare i Borås utför professionellt utförda plattläggningar.

Välkommen till oss

Plattsättare Borås

Letar du efter professionella plattsättare i Borås? Varmt välkommen till oss på Jana Bygg AB. Hos oss hittar du professionella snickare, plattsättare och erfarna hantverkare med de behörigheter som krävs för en väl utförd plattsättning. Oavsett om du önskar ett specifikt mönster i dina plattor eller ett och samma mönster så har vi resurserna som krävs för att utför väl utförda, samt noggrant utförda arbeten.

Genom att ha en öppen kommunikation med dig som kund håller vi dig uppdaterad genom hela processen samt lyssnar på dina önskemål för att kunna överträffa dina förväntningar. Hos oss får du hjälp med allt från plattsättning utomhus till plattsättning i kök.

Våra plattsättare finns tillgängliga åt såväl privatpersoner, företag, bostadsrättföreningar med fler i Borås med omnejd. Gör ett bra val och hör av dig till oss på Jana Bygg redan idag!

Offertförfrågan
Kontaktuppgifter

Ett urval hos oss

Våra tjänster i Borås

Våra plattsättare och snickare erbjuder ett flertal olika tjänster inom bygg. Nedan kan du se ett urval av våra tjänster, men givetvis gör vi mycket mer än så. Är du ute efter skräddarsydda lösningar? Våra snickare och hantverkare är lyhörda på dina önskemål och behov för att anpassa arbetet därefter.

Badrumsrenovering

En badrumsrenovering är en bra investering för att öka värdet på bostaden, det ger dessutom möjlighet till ändring av planlösning, golvvärme, elkoppling, osv. Vi hjälper dig med såväl stora som små badrumsrenoveringar. Vi finns med dig från början till start. Anlita alltid vår professionella byggfirma när du går i tankarna för en badrumsrenovering.

Köksrenovering

Hemmets hjärta är köket. När du anlitar oss för en köksrenovering får du ett enkelt helhetskoncept. Vi ser till att du får det kök du behöver och önskar, ett kök som passar din vardag. Förvaringsutrymmen, storlek på bänkyta, antal personer i rörelse osv. Låt oss bygga ditt drömkök anpassat efter dina behov och önskemål, tillsammans med vår expertis.

Plattsättning

När du vill ha en kvalitativ, vacker och hållbar plattsättning är vi på Jana Bygg i Borås ditt självklara val. Vi hjälper dig från grundarbetet som fallspackling och godkänt tätskikt till val av plattor och utförande. Dessutom är vi auktoriserade av PER, Plattentreprenörernas Riksförbund. Våra plattsättare erbjuder bland annat plattsättning med kakel, klinker eller natursten.

Måleri

Hos oss får du hjälp med det mesta inom måleri. Våra målare utför allt från utvändig målning såsom fasad, fönster och tak till invändig målning som till exempel väggar, tak och golv. Skulle du hellre vilja tapetsera om hjälper vi dig givetvis även med detta. Du kan lita på att vårt måleri i Borås arbetar med fokus på kostnadseffektivitet och miljömedvetenhet. 

Använd ROT-avdraget!

När du som privatperson anlitar oss som plattsättare i Borås har du rätt till att nyttja ROT-avdraget. ROT-avdraget är ett skatteavdrag som ger 30% avdrag på arbetskostnaden. Tänk på att du måste äga bostaden arbetet utförs och att ROT-avdraget är högst 50 000 kr per år och person. Läs mer om ROT-avdraget på Skatteverkets hemsida

Två snickare står och kollar på varan. Båda har gula kepsar och orangea skor. Den ena målaren har en målarburk vid fötterna och en roller i handen,

Plattsättare Borås

Hur går det till?

För många kan det vara en stor grej att anlita plattsättare för diverse plattsättningar. Oavsett om det gäller en renovering av tidigare plattor eller nyproduktion, kan det vara ett stort projekt.

Därav är det viktigt att du känner dig trygg i processen och hur det går till. Det ska kännas tryggt att anlita oss till såväl plattsättningar som större helhetskoncept.

Har du fler funderingar eller tankar på hur vi som arbetar? Kontakta oss med alla typer av frågor som uppstår.

Kontakta oss

Du kontaktar oss enklast på telefon eller via vårt kontaktformulär. Här är det viktigt att du lämnar så mycket information som möjligt till oss.

Gratis offert

Därefter kommer vi se över de delar vi behöver för att kunna ge dig en så pricksäker offert som möjligt. Våra offerter är alltid gratis och kravlösa.

Utförandet

Efter accepterad offert påbörjar vi vår plattsättning. Våra plattsättare kommer ut på utsatt tid och utför arbetet efter överenskommelse.

Besiktning

När arbetet är avslutat går vi noggrant igenom det med en egen framtagen checklista, önskar du en opartisk besiktningsman går det självklart bra.

Få en kostnadsfri offert!

Du lämnar enkelt en offertförfrågan till våra plattsättare via formuläret på länken.

Plattsättare Borås

Teamet i Borås

Vår byggfirma i Borås består av erfarna och kunniga plattsättare, med en lång erfarenhet inom plattsättning. Det innebär att våra plattsättare har den erfarenhet och kunskap som krävs, för att kunna leverera snygga och hållbara arbeten. Vi lägger framförallt stort fokus på att du som kund ska vara nöjd när vi lämnar dig.

För våra plattsättare handlar arbetet, stort som litet, om konst och noggrannhet. Vi arbetar alltid med hög precision oavsett om du önskar ett mer konstnärligt mönster eller en enkel plattsättning.

Var jobbar våra plattsättare?

Våra plattsättare jobbar i Borås med omnejd. Det är här vi har vår grund och det är även här vi utgår från med den personal som krävs. Med det sagt, är vi däremot flexibla och utför mer än gärna arbeten utanför Borås. Vi anpassar oss med enkelhet efter kundens behov och önskemål så gott vi kan.

Linjär figur av snickare och kugghjul för att renovera kök