Badrumsrenovering Borås

JANA BYGG AB

När du söker en professionellt utförd badrumsrenovering i Borås

Välkommen till oss

Badrumsrenovering i Borås

Välkommen till oss på Jana Bygg, ett tryggt val för dig i behov av en badrumsrenovering i Borås! Hos oss hittar du professionella och kompetenta snickare och hantverkare som verkligen brinner för sitt yrke och att leverera kvalitativa resultat. Genom att ha en öppen kommunikation med dig som kund håller vi dig uppdaterad genom hela processen samt lyssnar på dina önskemål för att kunna överträffa dina förväntningar på din badrumsrenovering. Våra hantverkare i Borås hjälper dig med allt från traditionella snickeritjänster till plattsättning och våtrumsarbeten.

När du som privatperson anlitar vårt byggföretag i Borås för en badrumsrenovering har du rätt till att nyttja ROT-avdraget. ROT-avdraget är ett skatteavdrag som ger 30% avdrag på arbetskostnaden. Tänk på att du måste äga bostaden arbetet utförs och att ROT-avdraget är högst 50 000 kr per år och person. Läs mer om ROT-avdraget på Skatteverkets hemsida!

Våra snickare finns tillgängliga för badrumsrenovering åt privatpersoner, företag, bostadsrättföreningar och många fler i Borås med omnejd. Gör ett bra val och hör av dig till oss på Jana Bygg redan idag!

Offertförfrågan
Kontaktuppgifter

Ett urval hos oss

VI erbjuder våra tjänster

Vi på Jana Bygg i Borås erbjuder ett flertal olika tjänster inom bygg såsom badrumsrenovering och ombyggnation. Nedan kan du se ett urval av våra tjänster, men givetvis gör vi mycket mer än så. Är du ute efter skräddarsydda lösningar? Inga problem! Våra hantverkare lyssnar på dina önskemål och behov för att anpassa arbetet därefter.

Badrumsrenovering

Förutom att en badrumsrenovering är snyggt och fräscht ökar det också värdet på bostaden. På Jana Bygg i Borås hittar du kompetenta hantverkare med våtrumsbehörighet för en trygg och säker badrumsrenovering. Vi utför allt från lättare renoveringar till kompletta badrumsrenoveringar där vi kan ändra om i planlösningen och lägga golvvärme.

Köksrenovering

Hemmets hjärta är köket. När du anlitar oss för en köksrenovering får du ett enkelt helhetskoncept. Vi ser till att du får det kök du behöver och önskar, ett kök som passar din vardag. Förvaringsutrymmen, storlek på bänkyta, antal personer i rörelse osv. Låt oss bygga ditt drömkök anpassat efter dina behov och önskemål, tillsammans med vår expertis.

Plattsättning

När du vill ha en kvalitativ, vacker och hållbar plattsättning är vi på Jana Bygg i Borås ditt självklara val. Vi hjälper dig från grundarbetet som fallspackling och godkänt tätskikt till val av plattor och utförande. Dessutom är vi auktoriserade av PER, Plattentreprenörernas Riksförbund. Vi erbjuder bland annat plattsättning med kakel, klinker eller natursten.

Måleri

Hos oss får du hjälp med det mesta inom måleri. Våra målare utför allt från utvändig målning såsom fasad, fönster och tak till invändig målning som till exempel väggar, tak och golv. Skulle du hellre vilja tapetsera om hjälper vi dig givetvis även med detta. Du kan lita på att vårt måleri i Borås arbetar med fokus på kostnadseffektivitet och miljömedvetenhet. 

Använd ROT-avdraget!

När du som privatperson anlitar oss för badrumsrenovering i Borås har du rätt till att nyttja ROT-avdraget. ROT-avdraget är ett skatteavdrag som ger 30% avdrag på arbetskostnaden. Tänk på att du måste äga bostaden arbetet utförs och att ROT-avdraget är högst 50 000 kr per år och person. Läs mer om ROT-avdraget på Skatteverkets hemsida

Två snickare står och kollar på varan. Båda har gula kepsar och orangea skor. Den ena målaren har en målarburk vid fötterna och en roller i handen,

Byggfirma Borås

Hur går det till?

För många kan det vara en stor grej att anlita snickare inför en badrumsrenovering eller dylikt. Det kan vara något som en privatperson enbart gör en gång under sin livstid.

Därav är det viktigt att du känner dig trygg i processen och hur det går till. Det ska vara en självklarhet att du känner dig trygg och säker i processen gentemot badrumsrenovering-

Har du fler funderingar eller tankar på hur vi som professionell byggfirma arbetar? Kontakta oss med alla typer av frågor som uppstår.

Kontakta oss

Du kontaktar oss enklast på telefon eller via vårt kontaktformulär. Här är det viktigt att du lämnar så mycket information som möjligt till oss.

Gratis offert

Därefter kommer vi se över de delar vi behöver för att kunna ge dig en så pricksäker offert som möjligt. Våra offerter är alltid gratis och kravlösa.

Utförandet

Efter accepterad offert påbörjar vi vår planering. Våra snickare kommer ut på utsatt tid och utför arbetet efter överenskommelse.

Besiktning

När arbetet är avslutat går vi noggrant igenom det med en egen framtagen checklista, önskar du en opartisk besiktningsman går det självklart bra.

Få en kostnadsfri offert!

Du lämnar enkelt en offertförfrågan via formuläret ovan eller via formuläret på länken.

Badrumsrenovering Borås

vårt team i Borås

Våra snickare och hantverkare i Borås arbetar med en stor passion av diverse olika renoveringar. Vi har specialister inom badrumsrenoveringar med våtrumsbehörighet och den kunskap som krävs för att kunna leverera trygga arbeten. Det innebär att vi idag har ett stort nätverk av nöjda kunder runtom i regionen.

Vi ser vårat yrke som konst där vi arbetar med hög precision och med ett öga för detaljer. Alltså är vi på Jana Bygg rätt val för dig som letar efter ett serviceinriktat och kompetent byggföretag för en badrumsrenovering i Borås.

Var jobbar vår byggfirma?

Vår byggfirma har sin utgångspunkt i Borås, det innebär att våra snickare utgår från Borås vid alla arbeten. Däremot är vi flexibla och utför idag även arbeten utanför Borås gränser. Vi anpassar oss helt enkelt efter kunden och dess behov.

Välkommen till oss!

Linjär figur av snickare och kugghjul för att renovera kök