Renovera Kök Borås

JANA BYGG AB

Är det dags att renovera ditt kök i Borås? Välkommen till oss!

Välkommen till oss

Renovera Kök ditt kök i Borås

Letar du efter en seriös aktör inom renovering av ditt kök i Borås? Varmt välkommen till oss på Jana Bygg AB. Hos oss hittar du professionella snickare och erfarna hantverkare med de behörigheter som krävs. Vi utför allt från stora renoveringar, altanbyggen och nybyggnationer till tapetsering och målning. Det innebär att vi enkelt kan leverera hållbara och trygga jobb oavsett storlek. Samt helhetskoncept vid renovering av kök.

Genom att ha en öppen kommunikation med dig som kund håller vi dig uppdaterad genom hela processen samt lyssnar på dina önskemål för att kunna överträffa dina förväntningar. Hos oss får du hjälp med allt från uppsättning av luckor till montering av kyl och frys. Vi hjälper dig från början till start.

Vi finns tillgängliga när det är dags att renovera kök åt såväl privatpersoner, företag, bostadsrättföreningar med fler i Borås med omnejd. Gör ett bra val och hör av dig till oss på Jana Bygg redan idag!

Offertförfrågan
Kontaktuppgifter

Ett urval hos oss

våra Tjänster i Borås

Vi på Jana Bygg i Borås erbjuder ett flertal olika tjänster inom vid renovering av kök. Nedan kan du se ett urval av våra tjänster, men givetvis gör vi mycket mer än så. Är du ute efter skräddarsydda lösningar? Våra snickare och hantverkare på vår byggfirma lyssnar på dina önskemål och behov för att anpassa arbetet därefter.

Badrumsrenovering

En badrumsrenovering är en bra investering för att öka värdet på bostaden, det ger dessutom möjlighet till ändring av planlösning, golvvärme, elkoppling, osv. Vi hjälper dig med såväl stora som små badrumsrenoveringar. Vi finns med dig från början till start. Anlita alltid vår professionella byggfirma när du går i tankarna för en badrumsrenovering.

Köksrenovering

Hemmets hjärta är köket. När du anlitar oss för att renovera ditt kök i Borås får du ett enkelt helhetskoncept. Vi ser till att du får det kök du behöver och önskar, ett kök som passar din vardag. Förvaringsutrymmen, storlek på bänkyta, antal personer i rörelse osv. Låt oss bygga ditt drömkök anpassat efter dina behov och önskemål, tillsammans med vår expertis.

Plattsättning

När du vill ha en kvalitativ, vacker och hållbar plattsättning är vi på Jana Bygg i Borås ditt självklara val. Vi hjälper dig från grundarbetet som fallspackling och godkänt tätskikt till val av plattor och utförande. Dessutom är vi auktoriserade av PER, Plattentreprenörernas Riksförbund. Vår byggfirma erbjuder bland annat plattsättning med kakel, klinker eller natursten.

Måleri

Hos oss får du hjälp med det mesta inom måleri. Våra målare utför allt från utvändig målning såsom fasad, fönster och tak till invändig målning som till exempel väggar, tak och golv. Skulle du hellre vilja tapetsera om hjälper vi dig givetvis även med detta. Du kan lita på att vårt måleri i Borås arbetar med fokus på kostnadseffektivitet och miljömedvetenhet. 

Använd ROT-avdraget!

När du som privatperson anlitar oss för att renovera ditt kök i Borås har du rätt till att nyttja ROT-avdraget. ROT-avdraget är ett skatteavdrag som ger 30% avdrag på arbetskostnaden. Tänk på att du måste äga bostaden arbetet utförs och att ROT-avdraget är högst 50 000 kr per år och person. Läs mer om ROT-avdraget på Skatteverkets hemsida

Två snickare står och kollar på varan. Båda har gula kepsar och orangea skor. Den ena målaren har en målarburk vid fötterna och en roller i handen,

Renovera kök Borås

Hur går det till?

Det är inte varje dag man renoverar sitt kök. Det innebär att man kanske inte har 100% koll på vad som händer, vad man ska tänka på eller hur det går till. För oss är det extremt viktigt att du känner dig trygg i processen med oss oavsett om du renoverat kök tidigare eller ej.
Vi har alltid en grundplan i början av arbetet. Däremot kan förseningar uppstå av leveranser och dylikt, som gör att vi måste planera om. Du kan däremot alltid vara trygg i att du vet hur vi kommer renovera ditt kök i Borås.
Fråga oss alla typer av frågor som kan uppstå.

Kontakta oss

Du kontaktar oss enklast på telefon eller via vårt kontaktformulär. Här är det viktigt att du lämnar så mycket information som möjligt till oss.

Gratis offert

Därefter kommer vi se över de delar vi behöver för att kunna ge dig en så pricksäker offert som möjligt. Våra offerter är alltid gratis och kravlösa.

Utförandet

Efter accepterad offert påbörjar vi vår planering. Våra snickare kommer ut på utsatt tid och utför arbetet efter överenskommelse.

Besiktning

När arbetet är avslutat går vi noggrant igenom det med en egen framtagen checklista, önskar du en opartisk besiktningsman går det självklart bra.

Få en kostnadsfri offert!

Du lämnar enkelt en offertförfrågan via formuläret ovan eller via formuläret på länken.

Renovera kök Borås

Teamet i Borås

Vårt team i Borås består av hantverkare med en stor passion för renovering. De har den kunskap och erfarenhet som krävs för att professionellt kunna renovera kök i Borås. Det innebär att fokus alltid ligger på att leverera snygga och hållbara projekt där du som kund alltid är nöjd när vi är klara. Vid nya projekt kan du alltid lita på att våra duktiga hantverkare hjälper dig nå det du önskar på allra bästa sätt.

För oss handlar snickeri, stort som litet, om konst och noggrannhet framförallt när man ska renovera kök. Vi arbetar därför alltid med hög precision och lägger ner den tid som krävs, för att garantera en hög kvalité på kökets slutresultat. Det gör att i är ditt självklara val vid renovering

Var kan vi renovera kök?

Vi har vår utgångspunkt i Borås, det innebär att våra snickare och hantverkare utgår från Borås vid alla arbeten. Däremot är vi flexibla när vi ska renovera ditt kök och utför självklart arbeten utanför Borås gränser. Vi anpassar oss helt enkelt efter kunden och dess behov.

Välkommen till oss!

Linjär figur av snickare och kugghjul för att renovera kök